Partners

NPL Overland

Na een Balkanreis met Chris en Nils, waren we meteen verbonden als echte vrienden. Dit jaar hebben we met Nils wat gescout in de Pyreneeën, en onze samenwerking was geboren.

NPL Overland is gespecialiseerd in de Balkan, Letland en Corsica. Onze Porfolios vullen elkaar aan. Je kunt je maar in een beperkt aantal regio's specialiserenXYX Dynamics / Automotive

De enige jongens die mijn voertuig mogen onderhouden en aanpassen. Echte 4x4-experts, vooral Toyota's. Echte specialisten die een bedrijf zijn begonnen dat speciale hybride aandrijflijnen levert voor de meest populaire stadsbusjes. Ze doen ook andere soorten innovatieve autotechniek. Diego en Laurens zijn ook die-hard off-road jongens die af en toe meedoen aan mijn reizen met hun extreem gemodificeerde Landcruiser: The Beast!Peter Westerdijk

Peter, een voormalig jachtpiloot en gezagvoerder, is een goede vriend van mij geworden. We scouten samen de tracks en Peter is nu dronepiloot geworden die me spectaculaire beelden biedt.


Mark Bergman (Morvan Local)

Mark is al jaren eigenaar van een huis in de Morvan en kent de streek behoorlijk goed. We spenderen geregeld samen tijd aan het verkennen van nieuwe tracks in de omgeving. Daarbij is Mark een van mijn beste vrienden!