Wat doet 4 × 4 Backcountry Travel met uw gegevens?
Zorgvuldig omgaan met informatie
4 × 4 backcountry travel hecht veel waarde aan uw vertrouwen in onze organisatie. Op deze pagina informeren wij u over de manier waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan.
Informatie die door (potentiële) klanten wordt verstrekt aan 4x4 backcountry reizen behandelen wij altijd met respect. Net zoals we willen dat er met onze gegevens wordt omgegaan. We houden ook niet van spam. En we verkopen geen e-mailadressen of andere informatie aan derden.



Doeleinden van gegevensverwerking
4 × 4 backcountry travel houdt bepaalde informatie over zijn reizigers bij. Dit is nodig om uw reis goed te kunnen regelen. Onze richtlijn? We houden alleen gegevens bij die we kunnen gebruiken om onze service te verbeteren. Dat betekent onder meer het volgende:
• Bij het boeken vragen wij om informatie die nodig is om uw boeking af te ronden.
• We delen alleen gegevens met externe partijen als dit nodig is om je reis te boeken.
Dit zijn bijvoorbeeld lokale agenten, hotels en veerdiensten.
• We bewaren cookies op onze website voor een betere gebruikerservaring.
• Als u onze nieuwsbrief wilt ontvangen, moet u dit zelf aangeven.
Wanneer u gegevens verstrekt aan 4 × 4 backcountry-reizen, vallen uw gegevens onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze regeling geeft regels met betrekking tot de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens.



Bij het verwerken van persoonsgegevens houden wij ons aan de eisen van de AVG:
• We geven aan waarvoor we de gegevens gebruiken.
• We vragen alleen om (persoonlijke) gegevens die nodig zijn.
• We doen er alles aan om uw gegevens te beschermen.
• Wij geven uw gegevens niet aan derden tenzij dit noodzakelijk is voor de reis / verblijf.
• Wij verkopen geen persoonsgegevens aan andere (commerciële) bedrijven.
• De gegevens worden bewaard in overeenstemming met wettelijke bewaartermijnen (belastingdienst).
• Wilt u niet dat wij uw gegevens bewaren of wilt u uw toestemming voor het bewaren van uw gegevens intrekken? Mail naar info@4x4-backcountry-travel.eu. Uitleg is niet nodig.
• Bent u het niet eens met hoe wij met uw gegevens omgaan? Dan heb je het recht om een ​​klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.



Privacybeleid
Het privacybeleid van 4 × 4 backcountry travel beschrijft welke gegevens we verzamelen, hoe we deze verzamelen en wat we ermee doen.


Onze toewijding aan gegevensbescherming
4 × 4 backcountry travel begrijpt de maatschappelijke bezorgdheid over hoe gegevens kunnen worden opgeslagen, verzonden en gebruikt door bedrijven. We doen er alles aan om te voldoen aan de wetgeving inzake gegevensbescherming en willen dat u overtuigd bent van de maatregelen die we nemen om uw privacyrechten te waarborgen.



Welke informatie kunnen we van u verzamelen?
De informatie die we verzamelen, is afhankelijk van hoe u met ons communiceert. Als u bijvoorbeeld bij ons boekt, zullen wij u om meer informatie vragen dan wanneer u alleen een offerte aanvraagt. Afhankelijk van de omstandigheden moeten we mogelijk de volgende informatie van u verzamelen: persoonlijke informatie zoals naam, adres, e-mailadres, geboortedatum, telefoonnummer, betalingsinformatie, details van identificatiedocumenten, gezondheidsinformatie en reisvoorkeuren.
Het vastleggen van deze persoonsgegevens is noodzakelijk voor de volledige en juiste uitvoering van de reisovereenkomst die wij met u hebben gesloten. Als u die (aanvullende) informatie niet verstrekt wanneer daarom wordt gevraagd, kunnen we mogelijk de overeenkomst die we met u hebben of proberen aan te gaan niet uitvoeren. In dit geval kunnen we de reis (of een deel ervan) moeten annuleren.
Na afloop van de reis kunnen we je via e-mail vragen om een ​​evaluatieformulier in te vullen en / of een online review achter te laten.



Wanneer delen we uw persoonlijke gegevens?
Om uw boeking te verwerken en alle logistiek uit te voeren, moeten we mogelijk persoonlijke gegevens delen met derden, zoals luchtvaartmaatschappijen, transportbedrijven, touroperators, luchthavenautoriteiten, reisleider, verzekeringsmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, hotels, luchthavens en andere leveranciers waarmee we samenwerken in verband met de boeking. Dit kan zowel binnen als buiten de Europeese Unie zijn. Wij verwachten van al onze partners die meewerken aan de uitvoering van een reisovereenkomst dat ze veilig omgaan met jouw persoonsgegevens en deze verwerken in overeenstemming met de wet. Wij geven uw gegevens niet door aan andere partijen voor marketingdoeleinden.



Onze marketingactiviteiten
We willen je op de hoogte houden van de nieuwste 4 × 4-reisreizen, achtergronden en aanbiedingen.
We zullen dit echter alleen doen als u zich heeft aangemeld om deze marketingcommunicatie van ons te ontvangen. U kunt zich op elk moment uitschrijven voor marketing door een e-mail te sturen naar info@4x4-backcountry-travel.eu onder vermelding van "Uitschrijven nieuwsbrief".



Uw persoonlijke gegevensrechten
U heeft een reeks wettelijke rechten op uw gegevens. Indien gewenst kunnen de gegevens worden aangeleverd, ingezien, gecorrigeerd of verwijderd.



Hoe kunt u contact met ons opnemen?
Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, inclusief verzoeken om uw wettelijke rechten uit te oefenen, stuur dan een e-mail naar info@4x4-backcountry-travel.eu



Cookie beleid
De nieuwe AVG-wet, die van kracht is sinds 25 mei 2018, verplicht ons om jou als gebruiker te informeren over cookies.
Wat zijn cookies?
Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een pc worden geplaatst en bij het openen van een internetpagina worden uitgelezen door de browser (o.a. Google Chrome, Internet Explorer, Firefox). Als uw contact met of communicatie met ons via onze website (s) verloopt, kunnen we cookies gebruiken. Cookies stellen ons in staat om uw computer te herkennen, maar niet u persoonlijk. Meer informatie over cookies is te vinden op de website van de Consumentenbond.
4 × 4 backcountry travel maakt gebruik van cookies om klikgedrag te verzamelen.



Functionele coockies geplaatst
We kunnen onze eigen cookies of cookies van derden plaatsen op websites waarvan de inhoud door ons wordt geleverd. Dit zijn cookies die bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen onthouden of dat u bent ingelogd op een privégedeelte van de website. Hieronder vindt u een lijst met gebruikte cookies en hun functionaliteit:



Sessiecookies
De cookies worden door 4 × 4 Vakantie Reizen geplaatst om informatie over uw bezoek aan onze website vast te leggen. Dit om uw bezoek aan de volgende pagina's van de website te vergemakkelijken. Deze cookies worden automatisch verwijderd wanneer u uw webbrowser afsluit.
Categorie: functioneel, noodzakelijk


Facebook en youtube
De cookie wordt geplaatst door Facebook en Youtube. De 4 × 4 backcountry reissite bevat knoppen en links van deze sociale netwerken om webpagina's te promoten ("liken") of delen ("tweeten"). Categorie: delen
Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies zoals hierboven beschreven.



Weiger cookies
U kunt de browser zo instellen dat cookies worden geweigerd. In dat geval is het echter mogelijk dat u niet van alle faciliteiten gebruik kunt maken of via onze website kunt boeken.
U kunt de browser zo instellen dat alle of sommige browsercookies worden geweigerd of dat u wordt gewaarschuwd wanneer websites cookies plaatsen of openen. Als u cookies uitschakelt of weigert, houd er dan rekening mee dat sommige delen van deze website ontoegankelijk kunnen worden of niet correct werken.



Verwijder reeds geplaatste cookies
Mocht je toch je instellingen willen aanpassen en reeds geplaatste cookies willen verwijderen, gebruik dan de Help-functie van de browser om de optie te vinden die je instellingen wijzigt om geen cookies meer te accepteren en de reeds geplaatste cookies te verwijderen.



Cookies van derde partijen
Onze cookies en cookies van derden kunnen worden gebruikt om advertenties weer te geven die aansluiten op uw interesses. Ook derde partijen kunnen uw internetgedrag volgen. Cookies kunnen worden gebruikt om relevante advertenties op sites van derden weer te geven.



Het plaatsen van niet-functionele cookies
4 × 4 backcountry travel gebruikt geen niet-functionele cookies.



Vragen
Wij helpen u graag verder als u vragen of opmerkingen heeft: info@4x4-backcountry-travel.eu



Wijzigingen in dit reglement
Wijzigingen in dit reglement worden op onze website aangekondigd en / of op verzoek beschikbaar gesteld.

Deze privacyverklaring en cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op:
31 augustus 2020.

Privacy