Mijn meest flexibele begeleidde offroad optie 

Ik bied een gelimiteerde kans om mee te gaan op mijn scouting sessies. Dit is de meest flexibele en budgetvriendelijke manier om met mijn begeleiding op pad te gaan als ik nieuwe tracks verken. Je kunt elke dag deelnemen aan deze sessies. De ruimte is beperkt tot slechts 2 voertuigen per dag!


Wat zijn scouting sessies?

Voorafgaand aan mijn scouting sessies heb ik offroad-tracks in de regio voorbereid en ik heb van tevoren geen idee hoe ze eruit zullen zien, hoe moeilijk ze zijn en of ze open zijn voor publiek. Dit maakt ze spannend voor degenen die flexibel zijn en van het onverwachte houden.


Houd er rekening mee dat tijdens deze sessies de enige service die ik bied, is om het gids-en assistentievoertuig te zijn voor de verkenning, en ik geef je de electronische GPX-tracks die ik heb gepland voor verkenning. Ikzelf zal voornamelijk campings B & B's of kleine landelijke hotels gebruiken als accommodatie. Jij regelt zelf je accomodatie (indien nodig). Zeker als je een paar dagen meegaat is het handig om wat eten mee te nemen en evt een koelbox of koelkast te hebben. Ik verwacht elkaar rond 09:00 uur bij het ontmoetingspunt (in bevestigingsmail) te treffen maar uiterlijk treffen we ons 09:30 uur bij het startpunt van de track (waypoint)! Na een dag rijden zoek ik een beschikbare accommodatie voor mijzelf, jij regelt (indien nodig) de jouwe zelf.Tijdens mijn scouting sessies kom je op eigen risico met mij mee en weet je dat ik aan het scouten ben, dus de moeilijkheidsgraad van de tracks is onbekend, hoewel ik voor het grootste deel verwacht tussen ** en ***. Begrijp ook dat, afhankelijk van de weersomstandigheden, de moeilijkheidsgraad van de track kan variëren. Als situaties te uitdagend worden, zullen we bespreken hoe ze kunnen worden opgelost. Ik laat je nooit alleen zonder hulp en in het ergste geval rijden we terug en beginnen we met het verkennen van de volgende track.

Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel en ik heb meer dan voldoende tracks beschikbaar die wachten op verkenning. In het geval dat we om welke reden dan ook een of meerdere dagen moeten annuleren, worden al uw betalingen voor de geannuleerde dagen volledig terugbetaald!Bestuurders- en voertuigvereisten

Als deelnemende bestuurder moet u redelijk bekend zijn met uw voertuig. Ik adviseer beginnende 4x4 rijders niet om deel te nemen aan deze scouting sessies. Als je twijfelt, bel mij dan even zodat we elkaar leren kennen en we samen kunnen besluiten of het verstandig is om mee te gaan. Uw voertuig moet een 4x4-voertuig zijn met een lage overbrengingsverhouding en voldoende bodemvrijheid en AT- of MT-banden, een reservewiel en een standaard autokrik. Je moet je eigen kampeerspullen meenemen en we raden aan om een ​​koelkast / koelbox te hebben om minimaal 2 dagen eten en drinken mee te nemen. Uiteraard moet je voertuig in een gezonde staat van onderhoud verkeren. Bij voorkeur heb je een 27mc-radio, anders kan ik op huurbasis een PMR- of 27mc-radio voor je regelen.Prijsstelling

Mijn prijs is 75, - Euro per dag dat je deelneemt aan de scouting.

Dit omvat mijn begeleidings- en assistentie-service en de elektronisch geleverde GPX-tracks die gepland zijn op de dagen dat u bij mij boekt.Andere diensten zijn niet inbegrepen, zoals logies, eten & drinken, autokosten etc. Deze betaalt u allemaal zelf.Betalingsschema:

  1. 30% binnen een week nadat u mijn boekingsbevestiging per e-mail heeft ontvangen.
  2. Resterende 70% vóór 1 maand voorafgaand aan de startdatum van de sessie
  3. Als u een maand of minder voor de startdatum van de sessie boekt, 100% binnen 1 week na ontvangst van mijn boekingsbevestiging.
  4. Nadat ik je volledige betaling hebben ontvangen, mail ik je de details, zoals de ontmoetingsplaats en GPX-tracks.

Let op: indien ik sessiedagen (moeten) annuleren, krijgt u die ontbrekende dagen volledig teruggestort.Boekingsproces

Per dag dat je wil deelnemen aan een sessie maak je een aparte boeking.

Nog te plannen Spaanse Pyreneeen scouting sessies zomer 2021


dd-mm Village of Tapis (53 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of Montagut (46 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of Riudaura (65 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Town of Ripoll (74 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Town of Ripoll (35 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village La Pobla de Lillet (69 km of tracks,2 beschikbaar)

dd-mm Village of Gozol (72 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of Bellver de Cerdanya (70 km tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of Arranser (65 km tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of Civis (66 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of  La Sue d'Urgell (62 km of tracks,2 beschikbaar)

dd-mm Village of Sort (91 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village La Pobla de Segur (73 km of tracks, 2 beschikbaar)

dd-mm Village of La Parroquia d'Horto (74 km of tracks, 2 beschikbaar)


Dit aanbod valt niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).