Morvan 2021 5 daagse kampeer tour (2 mei - 8 mei)

 

Kampeer Offroad Tour Frankrijk - Morvan 2021 - Circuit d'automne en Bourgogne (kampeer tour)


We nemen je mee op een spannende 4x4-tour naar de Morvan in Frankrijk. 


De Morvan, van de Celtic Mar (zwart) en Vand (bergketen), is een bergachtig gebied in Frankrijk. Het is gelegen in Bourgogne-Franche-Comté, verdeeld in vier departementen: Yonne, Nièvre, Côte-d'Or en Saône-et-Loire. Het is de bergketen die het dichtst bij Parijs ligt. Sinds 1970 heeft het de status van regionaal natuurpark.

.

Vanuit onze centrale kampeer locatie rijden we elke dag de bossen van dit dunbevolkte gebied in. Gedurende de tour blijven we op onze vaste camping. Het soms vervelende in- en uitpakken van het voertuig is zo grotendeels geëlimineerd en we kunnen ons perfect concentreren op offroad rijden.


Met onze terreinwagens verkennen we oude houtkappaden, steken we kleinere beekjes over en rijden we samen over deels uitdagende ravijnen en steile bospaden. Afhankelijk van het weer kan dit gebied modderig en behoorlijk veeleisend zijn. Voldoende bodemvrijheid, offroad-reductie en offroad-banden (MT aanbevolen, maar in ieder geval goede AT met voldoende loopvlak- en zijbescherming) zijn essentieel tijdens deze tocht.Er moet rekening worden gehouden met krassen op de auto's, aangezien er veel smalle en dichte begroeide paden zijn om te berijden! Afhankelijk van de track condities moet er soms gesleept of gelierd worden. Onze ervaren gidsen, André en Bert, zullen u assisteren en beschikkken daarvoor over goed uitgeruste voertuigen en een uitgebreide set bergingsuitrusting.Tour details:Deze tour is alleen geschikt voor 4x4-voertuigen met een lage overbrengingsverhouding, AT- of MT-banden. Een lier is handig, maar niet verplicht.Moeilijkheidsgraad: ***Accomodatie en maaltijden:

Deze tour wordt gedaan vanaf 1 camping, waar we 6 nachten verblijven en waarvandaan we 5 dagen tracks gaan rijden. Dit is exclusief eten & drinken.

Deelnemers maken gebruik van hun eigen kampeermiddelen.

Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 10 voertuigenInbegrepen services:

Toegangsprijzen

5 dagen gids en assistentie voertuig (en)

6 nachten kamperen

GPX tracks (op verzoek)


Uitgesloten services:

CB-communicatie (25, - Euro extra, 12v stopcontact moet beschikbaar zijn)

Kampeermiddelen zoals tenten kookgerei etc

Eten en drinken
Prijs:

780,- per voertuig en tent (inclusief 2 personen, 60 Euro extra per persoon)


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).