Morvan Hotel tour (21-28 november 2021)

 

21-28 oktober Offroad Tour Frankrijk - Morvan 2021 - Circuit d'automne en Bourgogne (Hotel incl. Ontbijt en diner)

Aankomst op 10 oktober (voor het diner om 19.00 uur), vertrek 17 oktober na het ontbijt.

We nemen je mee op een spannende 4x4-tour naar de Morvan in Frankrijk. 


De Morvan, van de Celtic Mar (zwart) en Vand (bergketen), is een bergachtig gebied in Frankrijk. Het is gelegen in Bourgogne-Franche-Comté, verdeeld in vier departementen: Yonne, Nièvre, Côte-d'Or en Saône-et-Loire. Het is de bergketen die het dichtst bij Parijs ligt. Sinds 1970 heeft het de status van regionaal natuurpark.

.

Vanuit onze landelijke hotelaccommodatie rijden we elke dag de bossen van dit dunbevolkte gebied in. Bagage kan gemakkelijk worden achtergelaten bij het hotel voor de duur van de tour. Het soms vervelende in- en uitpakken van het voertuig is zo grotendeels geëlimineerd en we kunnen ons perfect concentreren op offroad rijden.


Met onze terreinwagens verkennen we oude houtkappaden, steken we kleinere beekjes over en rijden we samen over deels uitdagende ravijnen en steile bospaden. Afhankelijk van het weer kan dit gebied modderig en behoorlijk veeleisend zijn. Voldoende bodemvrijheid, offroad-reductie en offroad-banden (MT aanbevolen, maar in ieder geval goede AT met voldoende loopvlak- en zijbescherming) zijn essentieel tijdens deze tocht.


Er moet rekening worden gehouden met krassen op de auto's, aangezien er veel smalle en dichte begroeide paden zijn om te berijden! Afhankelijk van de track condities moet er soms gesleept of gelierd worden. Onze ervaren gidsen, André en Bert, zullen u assisteren en beschikkken daarvoor over goed uitgeruste voertuigen en een uitgebreide set bergingsuitrusting.Tour details:Deze tour is alleen geschikt voor 4x4-voertuigen met een lage overbrengingsverhouding, AT- of MT-banden. Een lier is handig, maar niet verplicht.Moeilijkheidsgraad: *** - **** (afhankelijk van weer condities)Accomodatie en maaltijden:

Deze tour wordt gedaan vanaf 1 hotellocatie waar we 7 nachten verblijven, ontbijt en diners zijn inbegrepen (exclusief drankjes)

Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 10 voertuigenInbegrepen services:

Toegangsprijzen

Gids voertuig (en)

7 nachten hotelaccommodatie (op basis van 2 persoons kamers)

7 keer ontbijt en diner (exclusief drankjes)

Gedetailleerde reisdocumentatieUitgesloten services:

CB-communicatie (25, - Euro extra, 12v stopcontact moet beschikbaar zijn)

Lunch en drankjes gedurende de dagPrijs:

1595, - Euro alleen voor voertuig met chauffeur

1897, - Euro voor voertuig met 2 personen.

Extra personen per voertuig, prijs op aanvraag


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).