Workshop details:U wordt de avond voor de workshop verwacht op de camping in Furstenau. Deze workshop is voor 4x4-voertuigen met een lage overbrengingsverhouding.


Moeilijkheidsgraad: **-****Accomodatie en maaltijden:

1 nacht kamperen in Fursten Forest, de avond voorafgaand aan de workshop


Groepsgrootte: minimaal 4, maximaal 8 voertuigen

Inbegrepen services:

Toegangsprijs voor het Fursten-Forest offroad terrein

1 kampeer overnachting op de camping van het terrein

Gids voertuig (en) Workshop inclusief theorie en praktijk


Uitgesloten services:

Eten en drinken


Prijs:

180, - Euro voor voertuig met 2 personen.


Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Voertuig recovery


Exacte data nog te bevestigenBij off-road rijden en overlanding is het essentieel om te begrijpen, ervaring te hebben met bergingsuitrusting en hoe u deze veilig kunt gebruiken. Dit is het doel van deze training. In een gecontroleerde omgeving zal ik hier alles over uitleggen, en na enige theorie gaan we het veld in en voeren we verschillende herstelacties uit en begrijpen we hoe we deze veilig kunnen uitvoeren.


Wanneer u een offroad- of overland tour plant, is het essentieel om te weten welke bergingsuitrusting u moet meenemen, dit hangt allemaal af van de aard van uw tour.Hersteluitrusting:

Rijplaten (zoals Maxtrax)
Recovery punten aan voertuigen
Krachtverdeler
Snatchstraps (kinetische linten)
Hard en softt shackels
Lierdeken
Krik
Lieren
Boomstam beschermers
Snatchblocks
SchepIk zal:

Uitleggen wat de vereiste uitrusting in verschillende situaties is
Hoe deze veilig te gebruiken
Hoe je een herstelactie moet organiseren
Verschillende recovery acties demonstreren
U verschillende recovery acties laten uitvoerenVoor degenen die overwegen hun voertuig voor te bereiden of aan te passen, kan ik adviseren welke aanpassingen het nuttigst zijn gezien het soort reizen dat u van plan bent. Ik heb ruime ervaring op dit gebied, dus aarzel niet om dit tijdens de workshop met ons te bespreken. Mocht er onvoldoende tijd zijn tijdens de workshop dan kunt u altijd achteraf contact met ons opnemen.Het is gemakkelijk om veel geld uit te geven aan het aanpassen van uw voertuig en het kopen van een hoop spullen, het blijkt vrij moeilijk om binnen het maximaal toelaatbare gewicht van uw voertuig te blijven bij het plannen van offroad- of overlandreizen, dus er moeten belangrijke keuzes worden gemaakt.