Reacties

Wendy de boer / Shootwithalocal.com

Ik kan mezelf een van die gelukkige mensen noemen die een workshop 'auto berging' hebben gedaan met 4x4 Backcountry Travel in Fürstenau.
Ter voorbereiding op mijn wereldreis over land wilde ik meer vertrouwen krijgen in het besturen van mijn landcruiser tijdens onvoorziene omstandigheden. Ik ben een vrouw alleen en ik zal solo reizen. Andre is zo'n behulpzame en professionele gids voor me geweest. Niets was hem teveel om uit te leggen hoe ik in bepaalde omstandigheden moest reageren. De communicatie ging over twee radiozenders, waardoor het heel gemakkelijk was om tijdens de workshop te communiceren. Andre weet precies wat hij doet en er is voor hem geen enkele situatie waar hij geen oplossing voor heeft. Hij kon al mijn vragen beantwoorden en geloof me, ik heb hem veel gevraagd! Zelfs na de workshop, dagen later, kon ik nog steeds contact met hem opnemen om hem om advies te vragen over technische en gewichts- en balansspecificaties van de auto!
Ik zou 4x4 backcountry en in het bijzonder Andre Bal sterk kunnen aanbevelen om je training of off-road trip te organiseren. U bent in zeer goede handen!