Balkan ronde

Het plan is om vanaf july tm september 2023 richting de balkan te gaan Eerst even een aantal dagen in Slovenie chillen en offroaden, daarna door naar Montenegro om vanaf half july een 10 daagse offroad en offgrid toer te maken. Deze toer heb ik al in detail met tracks etc uitgewerkt. De totale groeps grootte heb ik op max 4-5 deelnemers bepaald. We zullen c.a. 900 km offroad reizen door de bergen van Montenegro. Ergens rond 23 july verwacht ik deze tour te starten. Aansluitend lonkt dan Albanie, waar ik in 2021 kort doorheen ben gereden op mijn reis richting Turkije en Georgie. Ik heb al veel gelezen over Albanie en dit offroad en wildkampeer whahalla wil ik nu uitgebreider bezoeken. Ook hier denk ik een offroad wildcamp toer te maken van een dag of 7 tot 10. Voor deze toer heb ik al tracks uitgewerkt, maar suggesties zijn altijd welkom!

Verwachtte start datum voor zal midden augustus zijn.Tot slot ga ik 10 dagen offroad offgrid door de Servische karpaten trekken waar ik al eerder geweest ben om vandaaruit weer huiswaards te gaan. Vooralsnog ben ik alleen op deze toer, dus zou je mee willen reizen neem dan even contact op. De start van deze toer hangt af van de voorgaande toers en laat ik dus open.


Mocht je mee willen, dan is een echte 4x4 met ruime bodemspeling en Low range gear en minimaal AT banden wel noodzakelijk. Mochten we lastige passages tegenkomen, ik heb voldoende recovery gear mee dus ik kan je altijd helpen. Verder heb ik ruime offroad ervaring.


Interesse of vragen, mail dan op andre.bal@chello.nl 


Hier staat wat ik op basis van contacten tot nu toe aan deelnemende auto's verwacht en een aantal logische opstap plaatsen.


Montenegro: 2


Albanie: 1


Servie: 0


Opstap plaatsen montenegro

 1. Durdevica
 2. Zabljak
 3. Medurijecje
 4. Podgorica
 5. Kolasin
 6. LubniceOpstap plaatsen Albanie

 1. Morine
 2. Dragobi / Valbone
 3. Pac
 4. Dushhaj
 5. Fushe-Arrez
 6. Kukes
 7. Kolesjan
 8. Rreth Kale


Opstap plaatsen Servie

 1. Durdulica
 2. Dimitrovgrad
 3. Topli Do
 4. Bazovik
 5. Bela Palanka
 6. Gadzin Han
 7. Nis
 8. Sokobanja
 9. Boljevac